Ahol a Lélek, ott a szabadság | Szentlelkes élet - nemcsak a karizmatikusoknak

11/09/2023

Induljunk együtt a szentlelkes élet útján! Idei alkalmakon arról lesz szó, hogyan élhetjük az élet teljességét, hogyan segít a Szentlélek megtalálni a saját utadat, hogy az légy, akinek Isten elgondolt. Vár a szabadságra vezető út! Mi is várunk szeretettel!

Program:

17 óra- Szentmise : Bellovics Gábor S.J.
agapé
18:30 - tanítás: Vízvárdy Rita SSS
19:45- szentségimádás dicsőítéssel, közbenjárással - szentlelkes csapat

Jelentkezési határidő október 11.
(a helyszínről, részletekről visszajelzést utána küldünk)


Ha még nem voltál imaestünkön, és nem tudod, mi ez, akkor íme egy kis bemutatás:

A szentlelkes élet egy csodálatos út, mód, melyen velünk, szociális testvérekkel járva, a Szentlélek átalakít, megújít, újjáteremt, hogy életedben valósuljon Isten szeretet-terve. A szentlelkes élet - nemcsak a karizmatikusoknak, hanem mindenkinek szóló meghívás, aki szeretne a Szentlélek által egyre bensőségesebb szeretetben élni, és Isten jelenlétét megtapasztalni.

Alkalmaink lehetőségek, hogy Te is megismerhesd ezt a lelki utat, és egyre inkább valósuljon benned az Úr üdvözítő terve. Azt keressük, azért imádkozunk, hogy egyre több élet legyen bennünk, hogy a Szentlélek által azzá alakuljunk, akinek az Úr teremtett minket.

Idei évadunk mottója: Ahol a Lélek, ott a szabadság

Alapítónk, Slachta Margit testvér, és a szentek bölcsessége nyomába szegődve imádkozzunk együtt azért, hogy minél inkább megismerjük az Isten Lelkét, az Isten Szeretetét, és egyre szabadabbak legyünk!


GYIK

  • hány évesek jöhetnek? - a programra 35 ÉV ALATTIAK jöhetnek.
  • mennyibe kerül? – A Szociális Testvérek Társasága örömmel biztosítja e lehetőséget azoknak, akik hozzánk hasonlóan, szentlelkes módon szeretnének élni.
  • csak katolikusok jöhetnek? –Minden testvérünket szeretettel látjuk, aki örömmel merít katolikus kincseinkből.
  • a program karizmatikusoknak szól? – Nem. Mindenkinek, aki vágyik mélyebb kapcsolatba kerülni Jézus Krisztussal és a Szentlélekkel.
"Az a bajunk, hogy még mindnyájan mi élünk, nem Krisztus él bennünk és általunk. Hull a verejtékem és elérek többet vagy kevesebbet, de ezt én csinálom. De a természetfelettivé való átalakulásnál már egészen meg kell szűnnöm, hogy a Szentlélek Úristen mintegy szeszélyesen játszhassék a lelkem húrjain. Ha ezt a fokot elérem, akkor már nem zárom az isteni működést az én emberi képességeim határa közé, akkor már szabadon működhet általam az Isten." Slachta Margit testvér

Szeretettel várunk!