Hírek

Hitetlen környezetből is van megtérés, mert a Szentlelket nem lehet megkötni. Többek között egyik erdélyi testvérünk csodás történetét láthatjuk a Lélekben és igazságban műsor Csodás megtérések című adásában.

A szökőév ellenére idén nagyon rövid az idő a liturgikus év két nagy ünnepköre között. Alig zárult le a karácsonyi ünnepkör, és máris belépünk a nagyböjtbe, mintegy ráfordulva a húsvéti eseményekhez vezető útra. Most, hogy ilyen közel került egymáshoz e két liturgikus időszak, újra megkísért a gondolat: miért is kell ezeket így különválasztani?...

"Éppen erre volt szükségem", "együtt", "béke", "öröm", "valódi szeretet", "szabadulás a félelmektől", "kenet", "otthon", "feltöltődés", "küldetés".

Szeretettel várunk benneteket egy újabb csodás napra az Istennel, közösségben és örömben! Hisszük, hogy az Úrral töltött időben rajzolódik ki az, hogy merre akar Téged személyesen vezetni. Hogy ez történhessen, ennek akarunk teret engedni lelkinapunkon az imádságban, a kiscsoportos beszélgetésekben és az örömteli együttlétben.

Szentmisét ünnepelt a Szociális Testvérek Társasága január 20-án a Budapest-Újpalotai Urunk Színváltozása és Boldog Salkaházi Sára templomban. Alapításuk centenáriumáért adtak hálát, lezárták az emlékező és jövőbe tekintő jubileumi évet. "Ha igent mondunk az Istennek, lesz következő 100 évünk" – ezzel a bizonyossággal adtak hálát.

Jelenlétedben - szentlelkes élet ifi hétvége-re hívunk szeretettel, hogy betöltsön az öröm és a szabadság Lelke, hogy megtapasztaljuk az Isten jelenlétét, hogy a Lélek új felismerésekkel vezessen tovább utunkon, hogy történjen, ami a legjobb!

Jézus már az apostolait közösségbe hívta, mert szükséges a személyesség, a kölcsönösség, az egymás támogatása és bátorítása. Ennek tapasztalatáról merít ez az adás.