Szentlelkes élet imaest április 21-én

12/04/2023

Hol van az örömöd forrása? Engeded-e a Szentlelket, hogy örvendezzék benned, hogy örüljön neked? Mi tudja elrabolni az örömömet, és mit tudsz tenni ellene? Hogyan lehet az örömöt őrizni? Szeretettel várunk a Szentlélek iskolájába!

Áprilisi témánk: Szentlélek, az öröm olaja
Mikor: április 21., harmadik péntek, 17 órától 21 óráig szentmise, agapé, tanítás, zenés szentségimádás közbenjárással
Hol: Szentlélek kápolnánkban

Határidő: április 19. (a helyszíni részleteket a határidő után küldjük majd.)
Ismerjük meg még jobban a Szentlelket, Aki számít rád, Aki inspirál, Aki megerősít, Aki vezet!
Gyere és hívj másokat is!

FB esemény

Ha még nem voltál imaestünkön, és nem tudod, mi ez, akkor íme egy kis bemutatás:

A szentlelkes élet egy csodálatos út, mód, melyen velünk, szociális testvérekkel járva, a Szentlélek átalakít, megújít, újjáteremt, hogy életedben valósuljon Isten szeretet-terve.

A szentlelkes élet - nemcsak a karizmatikusoknak, hanem mindenkinek szóló meghívás, aki szeretne a Szentlélek által egyre bensőségesebb szeretetben élni, és Isten jelenlétét megtapasztalni. Alkalmaink lehetőségek, hogy Te is megismerhesd ezt a lelki utat, és egyre inkább valósuljon benned az Úr üdvözítő terve. Azt keressük, azért imádkozunk, hogy egyre több élet legyen bennünk, hogy a Szentlélek által azzá alakuljunk, akinek az Úr teremtett minket.

A "szentlelkes élet imaest- nemcsak karizmatikusoknak" alkalmak idei, ötödik évadjának mottója :

Szentlélek, a bátorító. Alapítónk, Slachta Margit testvér, és a szentek bölcsessége nyomába szegődve imádkozzunk együtt azért, hogy minél inkább megismerjük az Isten Lelkét, az Isten Szeretetét, és egyre több élet legyen bennünk!

GYIK

  • a program karizmatikusoknak szól? – Nem. Mindenkinek, aki vágyik mélyebb kapcsolatba kerülni Jézus Krisztussal és a Szentlélekkel.
  • hány évesek jöhetnek? - a programra 40 ÉV ALATTIAK jöhetnek.
  • mennyibe kerül? – A Szociális Testvérek Társasága örömmel biztosítja e lehetőséget azoknak, akik hozzánk hasonlóan, szentlelkes módon szeretnének élni.
  • csak katolikusok jöhetnek? –Minden testvérünket szeretettel látjuk, aki örömmel merít katolikus kincseinkből.
"Az a bajunk, hogy még mindnyájan mi élünk, nem Krisztus él bennünk és általunk.
Hull a verejtékem és elérek többet vagy kevesebbet, de ezt én csinálom. De a természetfelettivé való átalakulásnál már egészen meg kell szűnnöm, hogy a Szentlélek Úristen mintegy szeszélyesen játszhassék a lelkem húrjain. Ha ezt a fokot elérem, akkor már nem zárom az isteni működést az én emberi képességeim határa közé, akkor már szabadon működhet általam az Isten." Slachta Margit testvér

Szeretettel várunk!