Szerzetesek Tere! (2015)

15/08/2015

Ferenc pápa 2015-re meghirdette a megszentelt élet évét. Ennek keretében a hazánkban működő férfi és női szerzetesrendek közös kezdeményezéseként egész éves eseménysorozat indult Szerzetesek Éve névvel. 

Ennek keretében SZEPTEMBER 18-19-ÉN rendezzük meg a BUDAPESTI MÁRCIUS 15. TÉREN és a Ferenciek terén a SZERZETESEK TERE nevet viselő interaktív rendezvényt, amelyen az ország szinte összes szerzetesrendje képviselteti magát különféle programokkal minden korosztály számára.

Várjuk az egész családot, az egyházközség tagjait, ismerősöket, érdeklődőket. A rendezvényen találkozni lehet a "RENDBEN VAGYOK" kampány arcaival és számos érdekes egyházi és civil szereplővel. Koncertek, színdarabok, élő könyvtár, gasztronómiai bemutató, kerekasztal-beszélgetések, kézműves foglalkozások, sportprogramok színes tárháza várja a térre látogatókat. Részletes program: www.szerzetesektere.hu.

Nagy szeretettel hívunk, várunk az eseményre, a részvétel természetesen ingyenes. TALÁLKOZZUNK A TÉREN! VELED EGYÜTT VAGYUNK RENDBEN! A Magyarországi Szerzetesi Elöljárók Konferenciájának Irodája